Om produkterna

Hur låter bokstaven ABC-bok med ljud framsida

Hur låter bokstaven? ABC-bok med ljud

Nominerad till Förskolebarnens Litteraturpris 2021!

Att lära sig bokstavsljuden är grunden i att lära sig läsa. Det är ju det vi behöver göra för att koppla ihop bokstav med språkljud och sedan få ihop det till ord.

I den här fiffiga ABC-boken får man höra hur bokstavsljuden låter när man trycker på knappen till varje bokstav. Genom att hänga med och titta på bilderna får man samtidigt se hur ljuden kan se ut. Då blir det lättare att komma ihåg dem. Och vips är man ett steg närmare att kunna läsa.

Hur låter bokstaven aktivitetsbok med klistermärken framsida

Hur låter bokstaven?
– aktivitetsbok med klistermärken

Den här övningsboken är fylld med uppgifter som hjälper ditt barn att lära sig känna igen och använda våra vanligaste bokstavsljud, och att läsa och stava enklare ord.

Övningarna stärker barnets kunskap om hur bokstäverna hänger ihop med språkljuden och stimulerar tidig lästräning på ett lustfyllt, kreativt och pedagogiskt sätt.
Passar från ca fem år.

Båda böckerna bygger på forskning om hur barn lär sig läsa. Den visar tydligt att en tidig medvetenhet om kopplingen mellan bokstav och språkljud gynnar läsinlärningen.

Böckerna är framtagna av Susanna Cabander som är utbildad logoped och som vill bidra till att hjälpa fler barn att lära sig läsa.

Hur låter bokstaven Ljuda & Stava kortspel

Hur låter bokstaven? Ljuda & Stava KORTSPEL är ett underhållande och pedagogiskt spel där du får träna på att sätta samman bokstavsljud till ord och lära dig grunden i att läsa och stava.

Spelet bygger vidare på den populära ABC-boken Hur låter bokstaven? och är framtaget utifrån aktuell läsforskning.

Två spel i ett! Spelet kan spelas på två olika sätt.

Passar både nybörjaren och den mer bokstavsvana! Svårighetsnivån kan anpassas efter spelaren.

Antal spelare: 2–5

Passar för ålder: 5+